4 eetlepels Filippo Berio Pesto van gegrilde paprika
2 geroosterde rode paprika’s (uit een bokaal), dik gesneden
Helft van een kleine courgette, in de lengte in plakken gesneden
2 (volkoren) wraps
Handvol rucola (optioneel)
|
4 dikke plakken halloumi kaas
2 eetlepels Filippo Berio Classico olijfolie
4 eetlepels Filippo Berio Pesto van gegrilde paprika
2 geroosterde rode paprika’s (uit een bokaal), dik gesneden
Helft van een kleine courgette, in de lengte in plakken gesneden
2 (volkoren) wraps
Handvol rucola (optioneel)
BEREIDING
Verhit 1 eetlepel Filippo Berio Classico olijfolie in een grillpan. Bak de halloumi kort aan langs beide kanten, zodat er mooie grilstrepen verschijnen op de kaas.
Haal de halloumi uit de pan, voeg opnieuw 1 eetlepel Filippo Berio Classico olijfolie toe en gril nu de paprika en de courgette op dezelfde manier.
Verdeel 2 eetlepels Filippo Berio Pesto van gegrilde paprika over elke wrap en beleg met de halloumi, paprika, courgette en de rucola. Rol de wraps op en serveer.
Deze Italiaanse favoriet combineert kleurrijke pepers met traditionele Italiaanse kaas. De pesto is heerlijk romig en past perfect op pasta, pizza en sandwiches.