• Over Ons
    • Ons Bedrijf
    • Ons Nalatenschap
    • Onze Kwaliteitsnormen
    • Advertising
    • Villa Filippo Berio
  • Producten
    • Olijfoliën
      • Extra vierge olijfoliën
      • Olijfolie Classico
      • Cucinare
    • Pesto
    • Toepassing
  • Recepten
  • FAQs
    • Alles over olijfolie
    • Het etiket
    • De Geschiedenis van olijfolie
    • LEGENDEN EN MYTHEN
    • Tips om gezond te frituren
    • Conversietabel voor olijfolie
  • Contact

  • Over Ons
    • Ons Bedrijf
    • Ons Nalatenschap
    • Onze Kwaliteitsnormen
    • Advertising
    • Villa Filippo Berio
  • Producten
    • Olijfoliën
      • Extra vierge olijfoliën
      • Olijfolie Classico
      • Cucinare
    • Pesto
    • Toepassing
  • Recepten
  • FAQs
    • Alles over olijfolie
    • Het etiket
    • De Geschiedenis van olijfolie
    • LEGENDEN EN MYTHEN
    • Tips om gezond te frituren
    • Conversietabel voor olijfolie
  • Contact
search Follow us on Facebook Follow us on Instagram
|
  • Nederlands
    • Français
map Kies een land | Français

Villa Filippo Berio

kwaliteit staat voorop

De villa op het
Toscaanse platteland

75 hectare op het Toscaanse platteland, 22.500 olijfbomen en een villa ter nagedachtenis aan Filippo Berio vormen een magisch decor van cultureel erfgoed en tradities. Tegenwoordig is Villa Filippo Berio een innovatief onderzoekscentrum dat werkt aan het valoriseren van de beste praktijken in de landbouwsector.

Watch video

Bekijk de video

VILLA BERIO:
GESCHIEDENIS, CULTUUR
VAN KENNIS

In het hart van een van de meest uitgestrekte olijfgaarden van Italië, tussen Pisa en Lucca, in het natuurpark Migliarino – San Rossore, staat Villa Filippo Berio, opgedragen aan onze oprichter, een van ’s werelds deskundige pioniers op het gebied van extra vierge olijfolieproductie.

Ons openluchtlaboratorium

De olijfgaard van Villa Berio is een echt onderzoekslaboratorium in de open lucht, een langdurig biodiversiteitsproject waar belangrijke wetenschappelijke studies en territoriale verbeteringsprojecten letterlijk “in het veld” worden gezet.”

    • Filippo Berio
    • Stuur ons een bericht met uw opmerking of suggestie.
      We zijn er om te helpen!

    • Volg ons op Facebook Instagram

    • Contacteer ons
    • FAQs Ontdek onze veelgestelde vragen

© 2021 Filippo Berio -
P.Iva: 00526090469 - privacy - web design

Filippo Berio
  • Over Ons
    • Ons Bedrijf
    • Ons Nalatenschap
    • Onze Kwaliteitsnormen
    • Advertising
    • Villa Filippo Berio
  • Producten
    • Olijfoliën
      • Extra vierge olijfoliën
      • Olijfolie Classico
      • Cucinare
    • Pesto
    • Toepassing
  • Recepten
  • FAQs
    • Alles over olijfolie
    • Het etiket
    • De Geschiedenis van olijfolie
    • LEGENDEN EN MYTHEN
    • Tips om gezond te frituren
    • Conversietabel voor olijfolie
  • Contact
Welcome to Filippo Berio Global website
Choose your language
  • ENGLISH
  • ITALIANO
  • Français
Welcome to Filippo Berio Global website
Kies een land
  • Brasil
  • Canada
  • Nederland
  • België
  • Germany
  • Switzerland
  • United Kingdom
  • United States
  • Россия
  • 中国
X