• Over Ons
    • Ons Bedrijf
    • Ons Nalatenschap
    • Onze Kwaliteitsnormen
    • Advertising
    • Villa Filippo Berio
  • Producten
    • Olijfoliën
      • Extra vierge olijfoliën
      • Olijfolie Classico
      • Cucinare
    • Pesto
    • Toepassing
  • Recepten
  • FAQs
    • Alles over olijfolie
    • Het etiket
    • De Geschiedenis van olijfolie
    • LEGENDEN EN MYTHEN
    • Tips om gezond te frituren
    • Conversietabel voor olijfolie
  • Contact

  • Over Ons
    • Ons Bedrijf
    • Ons Nalatenschap
    • Onze Kwaliteitsnormen
    • Advertising
    • Villa Filippo Berio
  • Producten
    • Olijfoliën
      • Extra vierge olijfoliën
      • Olijfolie Classico
      • Cucinare
    • Pesto
    • Toepassing
  • Recepten
  • FAQs
    • Alles over olijfolie
    • Het etiket
    • De Geschiedenis van olijfolie
    • LEGENDEN EN MYTHEN
    • Tips om gezond te frituren
    • Conversietabel voor olijfolie
  • Contact
search Follow us on Facebook Follow us on Instagram
|
  • Nederlands
    • Français
map Kies een land | Français

FAQs

DOL OP OLIJFOLIE?
Ontdek de oorsprong van olijfolie en gebruikt in deze sectie:

ALLES OVER
OLIJFOLIE

Olijfolie is een onmisbaar ingrediënt in de keuken en een perfecte smaakmaker.

Het kan voor bijna alles worden gebruikt, van frituren en het bakken van brood tot het maken van saladedressings en pastasauzen en het toevoegen van wat extra smaak aan een gerecht.

Let altijd goed op welke soort olijfolie u gebruikt voor een gerecht: een zoete olie is ideaal voor salades, vis en kip, terwijl een olijfolie met een meer uitgesproken smaak perfect is voor hartige soep en vlees van de barbecue.

Net als voor de meeste producten geldt de regel dat verse olijfolie de beste keuze is. Om de versheid en kwaliteit van de olie na het openen te garanderen, moet u de fles op kamertemperatuur en buiten bereik van direct zonlicht bewaren. Olijfolie mag niet in de koelkast worden bewaard omdat de olie dan kan verharden. Als de olie in de fles toch hard is geworden, bewaart u de fles het best op kamertemperatuur tot de olie weer vloeibaar is.

Elke olijfolie
is anders!

Over olijfolie

Het etiket op een fles olijfolie
van Filippo Berio
bevat…

Het etket

Olijven worden
al duizenden jaren geoogst
en gegeten…

De geschiedenis van olijfolie

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom
de olijfboom e
en symbool van vrede is?

Legenden & Mythen

Prober het zelf

Culinaire inspiratie >

One

Ervaren koks experimenteren met verschillende soorten en smaken olijfolie om het beste resultaat te krijgen.

Two

Onthoud dat de smaak van olijfolie vrijkomt door warmte. Olijfolie ruikt en smaakt dus sterker wanneer het over een warm gerecht wordt geschonken.

Three

Probeer een van de olijfoliën van Filippo Berio en breng uw favoriete gerechten op smaak!

    • Filippo Berio
    • Stuur ons een bericht met uw opmerking of suggestie.
      We zijn er om te helpen!

    • Volg ons op Facebook Instagram

    • Contacteer ons
    • FAQs Ontdek onze veelgestelde vragen

© 2021 Filippo Berio -
P.Iva: 00526090469 - privacy - web design

Filippo Berio
  • Over Ons
    • Ons Bedrijf
    • Ons Nalatenschap
    • Onze Kwaliteitsnormen
    • Advertising
    • Villa Filippo Berio
  • Producten
    • Olijfoliën
      • Extra vierge olijfoliën
      • Olijfolie Classico
      • Cucinare
    • Pesto
    • Toepassing
  • Recepten
  • FAQs
    • Alles over olijfolie
    • Het etiket
    • De Geschiedenis van olijfolie
    • LEGENDEN EN MYTHEN
    • Tips om gezond te frituren
    • Conversietabel voor olijfolie
  • Contact
Welcome to Filippo Berio Global website
Choose your language
  • ENGLISH
  • ITALIANO
  • Français
Welcome to Filippo Berio Global website
Kies een land
  • Brasil
  • Canada
  • Nederland
  • België
  • Germany
  • Switzerland
  • United Kingdom
  • United States
  • Россия
  • 中国
X