• Over Ons
    • Ons Bedrijf
    • Ons Nalatenschap
    • Onze Kwaliteitsnormen
    • Advertising
    • Villa Filippo Berio
  • Producten
    • Olijfoliën
      • Extra vierge olijfoliën
      • Olijfolie Classico
      • Cucinare
    • Pesto
      • Klassieke pesto
      • Klassieke biologische pesto
      • Pesto van Spaanse pepers
      • Pesto van tomaat en ricotta
      • Pesto van gegrilde groenten
      • Olijvenpesto
      • Pesto van zongedroogde tomaten
      • Pesto van gegrilde pepers
    • Toepassing
  • Recepten
  • FAQs
    • Alles over olijfolie
    • Het etiket
    • De Geschiedenis van olijfolie
    • LEGENDEN EN MYTHEN
    • Tips om gezond te frituren
    • Conversietabel voor olijfolie
  • Traceerbaarheid
  • Contact

  • Over Ons
    • Ons Bedrijf
    • Ons Nalatenschap
    • Onze Kwaliteitsnormen
    • Advertising
    • Villa Filippo Berio
  • Producten
    • Olijfoliën
      • Extra vierge olijfoliën
      • Olijfolie Classico
      • Cucinare
    • Pesto
      • Klassieke pesto
      • Klassieke biologische pesto
      • Pesto van Spaanse pepers
      • Pesto van tomaat en ricotta
      • Pesto van gegrilde groenten
      • Olijvenpesto
      • Pesto van zongedroogde tomaten
      • Pesto van gegrilde pepers
    • Toepassing
  • Recepten
  • FAQs
    • Alles over olijfolie
    • Het etiket
    • De Geschiedenis van olijfolie
    • LEGENDEN EN MYTHEN
    • Tips om gezond te frituren
    • Conversietabel voor olijfolie
  • Traceerbaarheid
  • Contact
search Follow us on Facebook Follow us on Instagram
|
  • Nederlands
    • Français
map Kies een land | Français

Conversietabel voor olijfolie


Als u minder verzadigde vetten wilt eten maar niet wilt inboeten op smaak, kunt u in plaats van boter of margarine olijfolie gebruiken

Ontdek hoe je kunt besparen op
verzadigde vetten

Als u minder verzadigde vetten wilt eten maar toch niet wilt inboeten op gebied van smaak, kunt u in plaats van boter of margarine olijfolie gebruiken. Gebruik de onderstaande hoeveelheden olijfolie om de boter of margarine in uw recepten te vervangen.

Gebruik als indicatie 3 eenheden olijfolie in plaats van 4 eenheden boter of margarine.

Bereken het zelf uit!

1 theelepel boter/margarine

3/4 theelepel olijfolie

1/2 kop boter/margarine

1/4 cup + 2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel boter/margarine

2 1/4 theelepels olijfolie

2/3 kop boter/margarine

1/2 kop olijfolie

2 eetlepels boter/margarine

1 1/4 eetlepel olijfolie

3/4 kop boter/margarine

1/2 kop + 1 eetlepel olijfolie/h3

1/4 kop boter/margarine

3 eetlepels olijfolie

1 kop boter/margarine

3/4 kop olijfolie

1/3 kop boter/margarine

1/4 kop olijfolie

    • Filippo Berio
    • Stuur ons een bericht met uw opmerking of suggestie.
      We zijn er om te helpen!

    • Volg ons op Facebook Instagram

    • Contacteer ons
    • FAQs Ontdek onze veelgestelde vragen

© 2021 Filippo Berio -
P.Iva: 00526090469 - privacy - web design

  • Over Ons
    • Ons Bedrijf
    • Ons Nalatenschap
    • Onze Kwaliteitsnormen
    • Advertising
    • Villa Filippo Berio
  • Producten
    • Olijfoliën
      • Extra vierge olijfoliën
      • Olijfolie Classico
      • Cucinare
    • Pesto
      • Klassieke pesto
      • Klassieke biologische pesto
      • Pesto van Spaanse pepers
      • Pesto van tomaat en ricotta
      • Pesto van gegrilde groenten
      • Olijvenpesto
      • Pesto van zongedroogde tomaten
      • Pesto van gegrilde pepers
    • Toepassing
  • Recepten
  • FAQs
    • Alles over olijfolie
    • Het etiket
    • De Geschiedenis van olijfolie
    • LEGENDEN EN MYTHEN
    • Tips om gezond te frituren
    • Conversietabel voor olijfolie
  • Traceerbaarheid
  • Contact
Welcome to Filippo Berio Global website
Choose your language
  • ENGLISH
  • ITALIANO
  • Français
Welcome to Filippo Berio Global website
Kies een land
  • Brasil
  • Canada
  • Nederland
  • België
  • Germany
  • Switzerland
  • United Kingdom
  • United States
  • Россия
  • 中国
X