2 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
3 eetlepels Sun Dried Tomato Pesto van Filippo Berio
1 liter groentebouillon
400 g geschilde tomaten in stukjes
400 g cannellinibonen uit blik
100 g korte pasta
1 eetlepels Classic Pesto van Filippo Berio
3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
2 eetlepels extra vierge olijfolie van Filippo Berio
BEREIDING
Verhit de olie in een grote sauteerpan. Voeg de groenten, knoflook en aardappelen toe. Fruit 10 minuten op laag vuur tot alles zacht is.
Voeg de Pesto van zongedroogde tomaten van Filippo Berio, de bouillon, de tomaten en de bonen toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten doorkoken op een laag vuur. Voeg de pasta toe en kook nog 10 minuten totdat alle ingrediënten gaar zijn.
Serveer met een eetlepel Classic Pesto van Filippo Berio, geraspte Parmezaanse kaas en een scheutje Extra Vierge olijfolie van Filippo Berio.