1/4 kopje verse koriander (de koriander licht aandrukken om de hoeveelheid te meten)
hete / Chili saus
BEREIDING
Eén kant van iedere tostada besmeren met de bonenpuree en apart zetten. In een koekenpan de helft van de olie op matig/hoog vuur verwarmen en de chorizo daarin verkruimelen. Ongeveer 5 minuten bakken totdat de chorizo goudbruin is. De chorizo met een schuimspaan op een bord met keukenpapier leggen. De pan schoonvegen met keukenpapier. De gebakken chorizo over de bonen strooien. Warm houden in de oven op circa 100°C.
De resterende olie verwarmen in dezelfde pan en de eieren één voor één 3-5 minuten bakken of totdat het eiwit gaar is en de dooiers de gewenste consistentie hebben. Op smaak brengen met zout en peper. De eieren op de chorizo leggen.
De avocado, de salsa en de kaas daarbovenop leggen. Lepel de zure room over de tostada’s en garneer met de koriander. Serveren met hete saus.
Tip: Ook perfect met geraspte Cheddar- of Pepper Jack-kaas.