Franse Vinaigrette:
Neem 2 theelepels mosterd van Dijon in plaats van 1
Extra: 1 eetlepel fijngehakte bieslook. 2 eetlepels fijngehakte verse dragon
Tex-Mex Vinaigrette:
Vervang de rodewijnazijn door 3 eetlepels vers limoensap
Extra: ½ theelepel gemalen komijn
Aziatische Vinaigrette:
Vervang de rodewijnazijn door rijstwijnazijn
Vervang het zout door 1 eetlepel sojasaus
Extra: 2 eetlepels geraspte verse gember
Mediterrane Vinaigrette:
Vervang de rodewijnazijn door citroensap
Extra: 2 theelepels tahinpasta
Italiaanse Vinaigrette:
Vervang de gemalen peper door gebroken zwarte peper
Extra: ¼ theelepel Italiaanse kruiden
2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
Filippo Berio's klassieker, evenwichtige extra vierge olijfolie. Deze olie wordt gemaakt uit de eerste koude persing van de olijven en is ideaal voor sauzen, marinades, besprenkelen en dippen.