Verhit een grillpan op een middelhoog vuur en vet ze goed in. Varkenshaasje droogdeppen met keukenpapier, inwrijven met olijfolie en op smaak brengen met zout en peper.
Gril het varkenshaasje gedurende 5 minuten per kant en bedruip intussen met de hoisin saus. Bak tot het dikste gedeelte van het vlees gaar is of check eventueel met een vleesthermometer (+/- 70°C).
Laat 10 minuten rusten en snijd in dikke plakken.
Meng de sla en de lente-ui in een grote kom en meng er de sriracha vinaigrette onder. Verdeel over kleinere kommetjes en schik er het vlees en de ingelegde groenten over, werk af met koriander.
SRIRACHA VINAIGRETTE:
Klop rijstazijn, olijfolie, gember, bruine suiker, sriracha, sojasaus, knoflook en zout samen met een garde.
Filippo Berio's klassieker, evenwichtige extra vierge olijfolie. Deze olie wordt gemaakt uit de eerste koude persing van de olijven en is ideaal voor sauzen, marinades, besprenkelen en dippen.