Recepten

Gebakken vis met courgette

AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 13 minuten
BEREIDINGSTIJD: 10 minuten

INGREDIËNTEN:

  • Filippo Berio Delicato Extra Vierge Olijfolie
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • Snuifje chilivlokken
  • 500g heilbot- of kabeljauwfilets
  • Zout
  • 1 courgette, in de lengte fijngesneden
  • 12 kerstomaten, gehalveerd
  • 1 eetlepel lente-ui, fijngesneden

BEREIDINGSWIJZE:

Verwarm de oven voor op 150°C. Vet een bakplaat in met olijfolie en voeg de witte wijnazijn, look en chilivlokken toe. Kruid de vis met zout en plaats op de bakplaat. Vet een bakpapier in met olijfolie en plaats het papier, met de ingevette zijde, over de vis. Bak 8 tot 10 minuten in de oven of tot de vis volledig gaar is.

Kruid de courgette met zout en olijfolie. Bak de kerstomaten en de lente-ui in een ruime hoeveelheid olijfolie op een middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de courgette toe en laat kort mee bakken. Serveer samen met de gebakken vis in een schotel of serveerschaal.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: